Marti, 18 februarie, cinci noi filme se alatura colectiei de DVD-uri One World Romania. Cele cinci documentare au fost prezentate in premiera in Romania, in cadrul ultimelor trei editii ale festivalului. Printre noile titluri se numara unul dintre filmele nominalizate la Premiile Oscar de anul acesta, la categoria Cel mai bun Documentar - „The Act of Killing”, dar si castigatorul premiului OWR 2013, documentarul ceh „Fortress”. Celelalte trei filme sunt: „Videocracy”, „Autumn Gold” si „Anatomy of a Departure”.

Documentarele pot fi deja pre-comandate pe site-ul Librariei Bastilia, cu o reducere de 20%, pana in ziua lansarii oficiale. De asemenea, pe langa reducere, One World Romania ofera celor care comanda in avans DVD-urile, tricouri, insigne si sacose cadou. Mai multe informatii despre reduceri si cadouri, gasiti aici.

Filmele alese de voi vor putea fi ridicate de la Libraria Bastilia marti, 18 februarie, ora 19:00, cand One World Romania va asteapta la lansare, unde va fi proiectat si un film-brici surpriza!

One World Romania incearca sa aduca – pe diferite cai – filmele selectionate pentru festival catre publicul romanesc: organizeaza proiectii in tara, le face disponibile online si a inceput sa le publice pe DVD. Pe langa cele 5 titluri publicate in 2012, adaugam 5 filme reprezentative pentru One World Romania si despre care credem ca merita un loc pe raftul celor de care ne leaga dragostea pentru cinema-ul documentar sau credinta ca un film bun poate schimba o lume.