Filiala Bucuresti-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor si Institutul Cultural Roman, in colaborare cu Radio Romania Cultural, prezinta marti, 28 ianuarie 2014, de la ora 18, la sediul ICR din Aleea Alexandru nr. 38, in cadrul celei de-a cincea sedinte a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune, spectacolul lectura cu comedia inedita Ceva cu taitei de Marilena Dumitrescu.

Din distributie fac parte tinerii actori, studenti ai Universitatii Nationale de Teatru si Cinematografie, Aida Alexe, Alexandru Colfescu, Daniela Parnac, Cosmin Barbu, Andra Rotaru, Diana Dreve si Daniela Manea. Regia: Felix Dumitrescu.

Spectacolul va fi urmat de comentarii si aprecieri ale publicului, moderate de Horia Garbea, presedintele Filialei Bucuresti-Dramaturgie a USR.

Eva e actrita si sotul ei, Carol Baltazar, este autor dramatic. Intr-o dimineata ce parea una obisnuita, ei sunt pusi in fata unei provocari: ziarul pe care l-au primit este gol. Poate s-au terminat cuvintele? Poate nu mai sunt intamplari? Sau poate e un indemn ca fiecare sa isi construiasca propria realitate dupa cum doreste. Deveniti ziaristi din intamplare, Eva si Carol trebuie sa armonizeze binele lor propriu cu binele celorlalti. Marilena Dumitrescu, cunoscuta scenarista TV, scrie un text care imbina absurdul cu critica sociala.

Intrarea este libera.