Mâine, 17 ianuarie, de la ora 19.30, la sala Atelier a TNB va avea loc cea de-a 100-a reprezentație a spectacolului Tectonica sentimentelor de Eric-Emmanuel Schmitt, unul din cei mai jucaţi autori francofoni, adus în scenă de regizorul Nicolae Scarlat.

Spectacolul Tectonica sentimentelorFoto: Teatrul National Bucuresti

Premiera acestei montări a avut loc în noiembrie 2009, după o stagiune şi jumătate înregistra 50 de reprezentaţii, iar la începutul actualei stagiuni, odată cu redeschiderea Sălii Atelier, spectacolul a revenit pe afiş, fiind unul din titlurile cele mai îndrăgite ale repertoriului actual.

O captivantă poveste de iubire într-o distribuţie cuceritoare: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Creţulescu, Carmen Ionescu şi Valentina Zaharia, un joc aprins, de orgolii şi gelozie, în care un bărbat devine miza pentru patru femei care au hotărât să lupte, pentru a-l păstra, sau pentru a-l câştiga.

Un discurs scenic atrăgător despre filosofia inimii şi faliile produse de cutremure adesea imperceptibile, care pot lăsa urme adânci. Răsturnări de situaţie şi de relaţie, suişuri şi coborâşuri pe un...teren când accidentat, când... minat, cum este cel al iubirii, unde totul poate exploda într-o clipă, într-o piesă care o să vă meargă la inimă!