LSD Theatre Show, prima reprezentatie din 2014 a unui spectacol dublu-premiat

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 16 ianuarie 2014, 16:54 Actualitate | Cultură

LSD Theatre Show
Foto: Doctor's Studio
Godot Cafe Teatru si Doctor's Studio va invita duminica, 19 ianuarie, la ora 18.30, la prima reprezentatie din 2014 a spectacolului LSD THEATRE SHOW de Christopher Durang.

cu: Isabela Neamtu, Matei Chioariu
Live sound design: Rufi
Scenografia: Marian Vasii
 
Regia: Horia Suru
Durata: 1h35
 

Laughing. Seeking. Dreaming. Trei etape ale unei cautari.

In trecerea noastra prin lume, mai agresiv sau mai poticnit, mai disperat sau mai voalat, fiecare dintre noi cautam pe cineva care sa ne fie alaturi, la bine si la rau. La raul cauzat de poluare, de gaura din stratul de ozon, de opresiunea politicului sau de ignoranta maselor. Si la binele... dar cine mai stie ce cauzeaza binele in zilele noastre?
 
LSD Theatre Show este spectacolul stralucitor si zgomotos al cautarii unei priviri intelegatoare in masa inerta a ochilor goi ai societatii. O societate in care ni se cere sa functionam cuminte si uniform dupa reguli stabilite mereu de altii, mereu cu mult inainte sa ajungem noi aici, mereu mai intelepti si mereu avand Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor. "Spectacolul de la Godot este zgomotos si dinamic ca un show TV adevarat." (Oana Stoica, Dilema Veche)
 
Horia Suru a absolvit in 2008 Facultatea de Film si Teatru a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Este actor, regizor si trainer. A jucat patru ani la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, iar din 2001 este actor independent. Pana in prezent a pus in scena sapte piese de teatru. Despre LSD..., Oana Stoica spune ca "spectacolul lui Horia Suru imbraca maladia metropolitana in forma cea mai vizibila a consumului - media."
 
"Isabela Neamtu si Matei Chioariu fac un tur de forta actoricesc intr-un spectacol plin de vitalitate, regizat de Horia Suru, care nu difera cu nimic de productii extrem de respectabile din off-ul newyorkez. Il recomand nu numai pentru asta (ar fi un motiv mai mult decat intemeiat!) dar si din cauza ca introduce publicului romanesc un text al unuia dintre cei mai importanti dramaturgi americani contemporani, Christopher Durang, castigatorul premiului Tony in 2013." (Peca Stefan, dramaturg)
 
 In 2013, pentru rolul din acest spectacol, Matei Chioariu a fost dublu-premiat:
* Premiul pentru Cel mai bun actor in cadrul UNDERCLOUD - Festivalul de Teatru Independent (de orice)
* Premiul pentru interpretare in Maratonul Teatrului Independent BUCHAREST FRINGE
 
LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol.
 
Telefon rezervari: 0213161682 si 0736 414 244 (L-D 11:00 - 23:00) 
www.godotcafeteatru.ro
Pret bilet: 30 lei

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

206 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri