Marți, 17 decembrie, de la ora 18.00, in Sala Mica a Teatrului de Comedie are loc spectacolul-lectură cu comedia inedită Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu?de Daniel Bănulescu, in cadrul celei de-a patra ședințe a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune.

Distribuția cuprinde patru tineri actori: Vali Pena, Alexandra Laura Badea, Alexandru Unguru și Bogdan Ilie. Intrarea este liberă.

Spectacolul va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a USR.

Piesa lui Daniel Bănulescu, cunoscut ca poet și prozator, este o comedie marcată de fantezia puternică a poetului și animată de simțul replicii și al construcției personajelor care aparțin romancierului. Îndrăzneala autorului este cu atât mai mare cu cât el nu vine din lumea teatrului și totul i se pare posibil. Actorii din distribuție au adoptat cu entuziasm dezinhibarea autorului care le oferă partituri memorabile.

Spectacolul-lectură cu comedia Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu?este organizat de Filiala București-Dramaturgie și Filiala București Poezie ale Uniunii Scriitorilor și Institutul Cultural Român, în colaborare cu Teatrul de Comedie și Radio România Cultural.