Eroii povestirii seamana cu persoane pe care le cunoastem, poate chiar cu noi insine. Povestea lor face referire la rezistenta la schimbare si actiunea eroica, obstacole in aparenta dificile si cele mai inteligente tactici de a face fata acestor obstacole. Este o povestire care astazi apare peste tot in jurul nostru.

aisbergul-nostru-se-topeste-schimbarea-si-succesul-in-orice-conditiiFoto: GiftBooks.ro

Fabula descrie o colonie de pinguini din Antarctica. Un grup de pinguini frumosi, imperiali traiesc asa cum au facut-o de multa vreme. Dupa un timp, o pasare curioasa descopera ca o problema potential devastatoare le ameninta caminul – si practic nimeni n-o asculta.

Aisbergul nostru se topeste. Schimbarea si succesul in orice conditii - Cea mai bine vanduta carte in clasamentul New York Times, Wall Street Journal, Usa Today si Businessweek.

Aisbergul nostru se topeste este o fabula simpla despre cum sa reusesti intr-o lume aflata in permanenta schimbare. Bazata pe lucrarile premiate ale lui John Kotter, aceasta este o poveste care a fost folosita in sprijinul a mii de oameni si organizatii.

Aisbergul nostru se topeste se bazeaza pe munca de pionierat, care demonstreaza pasii cei conduc la schimbarea necesara in orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine si care furnizeaza in acelasi timp indrumari nepretuite pentru o lume care se misca din ce in ce mai repede.

John Kotter este unul dintre cei mai importanti ganditori in domeniul leadership-ului. Este autor a unsprezece carti foarte apreciate, multe dintre ele devenind bestseller in domeniul afacerilor.

Profesorul Kotter sustine cursuri si seminarii la Harvard Business School precum si in intreaga lume. Locuieste la Cambridge, Massachusetts, impreuna cu sotia sa, Nancy Dearman, fiica, Caroline, si fiul, Jonathan.

Profesorul Kotter figureaza printre primii 50 cei mai influenti ganditori globali de business conform clasamentului Thinkers50. (www.thinkers50.com)