Sambata, 30 noiembrie 2013, la ora 20.00, la cafeneaua Muzeului Literaturii Romane se deschide Stagiunea Perpetua de muzica, ganduri si lucruri frumoase. Primul concert al stagiunii propune o intalnire cu Maxim Belciug, chitaristul Incantarilor, si Gabriel Balasa, unul dintre cei mai activi percutionisti de pe scena muzicala under si overground, cunoscut pentru vivacitate si creativitate. Cei doi artisti au pregatit un program surpriza, cu Bach pe ritm de bossa nova, tango cu scantei, baroc rastalmacit si improvizatii in zbor: 2B OR NOT 2B – THAT IS THE MUSIC.

Stagiunea PerpetuaFoto: Afis

STAGIUNEA PERPETUA este o initiativa a Asociatiei Culturale Kitarodia al carei scop este acela de a oferi publicului noi prilejuri de a se intalni in chip firesc cu chitara, cu muzica si cu frumosul. Dupa experienta festivalurilor de amploare organizate in anii trecuti, STAGIUNEA PERPETUA aduce o noua abordare. Concerte multe si marunte, spatii mai intime, cu public si artisti stand alaturi, in jurul mesei, caldura, cultura, ganduri si muzica vie nascute pe loc, din apropierea dintre oameni.

In 2013, stagiunea perpetua mai propune inca trei evenimente, ce vor avea loc in zilele de 7, 14 si 21 decembrie 2013, in aceeasi locatie: Cafeneaua La Muzeu (Bd. Dacia 12, Muzeul Literaturii Romane).