Cea de-a doua ediţie a Salonului de Carte şi Cadouri Bookfest de Crăciun se va desfăşura între 13 şi 23 decembrie, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Vizitatorii sunt asteptati cu peste 15.000 de volume, întâlniri cu autorii importanţi ai momentului, sesiuni de autografe şi filme de artă.

Bookfest de Craciun 2013Foto: Afis

Asociaţia Editorilor din România (AER), organizatorul evenimentului, informează, într-un comunicat remis Hotnews.ro, că la evenimentul a cărei intrare va fi gratuită cele mai mari edituri îşi aşteaptă cititorii cu cărţi la preţuri promoţionale.

Dintre editurile importante ale căror volume vor fi prezente la Bookfest de Crăciun se numără: Litera, Humanitas, Polirom, Nemira, Rao, All, Curtea Veche Publishing, Adevărul, Niculescu, Baroque Books, Eikon, Lider, House of Guides, Antet XX Press, Didactica Publishing, IBU Publishing, Hasefer, Martor, Tim Publishers şi altele.

'Îi aşteptăm la Bookfest de Crăciun pe toţi cei care îşi doresc să citească şi să se întâlnească cu autorii preferaţi şi mai ales pe cei care mai cred că o carte este întotdeauna un cadou inspirat. Din păcate, pentru societatea în care trăim, cărţile nu mai sunt în prim plan atunci când facem listele pentru Crăciun. De aceea, vizitatorii acestui Bookfest vor putea găsi în acelaşi loc o ofertă vastă de carte, adaptată la sărbătorile de iarnă, cât şi o selecţie de cadouri pentru toate gusturile. Aş vrea să mulţumesc Muzeului Naţional al Ţăranului Român pentru excelenta colaborare pe care am avut-o în pregătirea acestui eveniment şi sper ca acesta să fie începutul unei prietenii de cât mai lungă durată între MŢR şi Bookfest', a declarat Grigore Arsene, preşedintele AER.

Programul de vizitare al salonului va fi următorul: luni - vineri: 11,00 - 20,00; sâmbătă - duminică: 10,00 - 20,00.

Bookfest de Crăciun este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România și în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român.