"Capitalismul. Logica Libertatii", cartea anului 2013 la Gala Wall-Street.ro

de     HotNews.ro
Joi, 28 noiembrie 2013, 11:08 Actualitate | Cultură

Capitalismul -logica libertatii
Foto: Hotnews

Capitalismul. Logica Libertatii - cartea scrisa de cinci tineri economisti romani si aparuta la inceputul lui 2013 la editura Humanitas - a primit premiul "Cartea anului" in cadrul Galei Wall-Street.ro. Autorii si-au propus sa raspunda puternicelor dezbateri privind locul si rolul capitalismului in societatea de astazi, argumentand, polemizand cu teorii interventioniste si facand clarificari privind mecanismele pietei libere. Un volum necesar in spatiul intelectual romanesc ce lanseaza "o temeinica aparare a libertatii economice," dupa cum spune Leszek Balcerowicz, fostul guvernator al Bancii Nationale a Poloniei.

"Confruntarea dintre capitalism si interventionism constituie dezbaterea esentiala a epocii noastre, prin efectele pe care le are asupra vietii fiecaruia dintre noi," spune, intr-o prezentare a cartii, Pascal Salin, profesor emerit de economie la Universitatea Paris-Dauphine, fost preşedinte al Societăţii Mont Pèlerin.
Cei cinci autori ai cartii Capitalismul sunt: Cosmin Marinescu (coordonator), Bogdan Glavan, Gabriel Staicu, Marius-Cristian Pana si Octavian-Dragomir Jora.Anul acesta la Gala Wall-Street.ro au fost doua categorii de premii, premiile pentru "noua generatie" si premiile pentru "generatia experimentata". Cartea Capitalismul. Logica Libertatii a primit premiul tinerei generatii, iar  "Cartea anului 2013" acordat generatiei experimentate a fost castigat de "Sfarsitul reglementarii si ultimul reglementator", scrisa de Lucian Croitoru, consilier al Guvernatorului BNR.

[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

633 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică