Duminica 10 noiembrie 2013, de la ora 11.00, la Sala Media a TNB, proiectul Teatrul National pentru Copii, atractiv si interactiv, care s-a bucurat de un succes constant de-a lungul a 12 stagiuni, revine pe afis. Teatrul National pentru Copii, proiect initiat de Fundatia Abracadabra, condusa de actorul Marian Ralea, in parteneriat cu Teatrul National din Bucuresti, este locul unde copiii urca pe scena si devin eroii cei buni si frumosi ai basmelor.

Se redeschide Teatrul National pentru CopiiFoto: TNB

Ca intr-o adevarata magie, ᅡ inarmati ᅡ cu doar cateva elemente de costum si de decor, ei invata sa-si infranga teama si sa lupte vitejeste cu duhurile rele, cu fortele cele intunecate din povestile romanilor, de ieri si de azi.

Magicianul Povestilor impreuna cu echipa lui ii invita pe cei mai mici dintre spectatorii teatrului la o stagiune plina de evenimente si noutati, in care Jocul de-a Teatrul va fi din nou personajul-cheie al intalnirilor duminicale, atat de indragite de micuti, dar si de parinti si bunici, reuniti pentru actuala stagiune in jurul unei teme comune, Povestile Romanilor.

In curand, un nou proiect pentru copii mari si mai mici va prinde viata: ᅡ Teatrul ca un Joc ᅡ, un Club de initiere teatrala.

Teatrul National din Bucuresti si-a schimbat costumul, iar amplul proces de modernizare vizeaza, in continuare, atat actuala stagiune cat si pe urmatoarele, context in care Teatrul pentru Copii este invitat sa-si redefineasca misiunea in cadrul noului centru cultural, complex si puternic. Va invitam sa fiti martorii acestei prefaceri!

Intrarea la Sala Media se face dinspre strada Batistei, pe esplanada nou construita care leaga Sala Studio de Sala Mare, pe la Agentia de bilete a TNB.

Biletele au pretul unic de 20 de lei.

Durata spectacolului : 2 ore.