Luna aceasta si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena, in rolul Osip din "Revizorul" - cea mai asteptata premiera a toamnei la Teatrul National din Bucuresti. La 32 de ani, Istvan Teglas are un CV impresionant: peste 40 de roluri pe scenele "mari", dar si pe cele independente din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Targu Mures, Sfantu Gheorghe sau Budapesta. Danseaza magnific si poate face un rol la fel de mare si din postura de protagonist, si dintr-un rol aparent mic. Singurul actor de limba maghiara care a reusit sa faca performanta in Bucuresti si care a urcat pe scena TNB-ului (cum spune despre el Marius Manole - sursa: Ziarul Metropolis), Istvan Teglas a fost in redactia Hotnews.ro pentru o discutie online despre personajul din spatele personajelor sale, cum isi gasesc drumul tinerii artisti in Romania, proiectele sale actuale si viitoare.

Istvan Teglas in redactia Hotnews.roFoto: HotNews.ro
  • Puneti intrebari invitatului folosind formularul de comentarii de la finalul articolului. 
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.

Pe Istvan Teglas in vedeti saptamana acesta in spectacolele:

  • Deseori neobservat - miercuri la ora 19:30 la Teatrul Mignon
  • Revizorul - joi si vineri de la ora 19:30 la Teatrul National Bucuresti
  • Comedie neagra - sambata la ora 22:00 la Godot Cafe Teatru

"De fiecare data cand il vedeti pe afis pe Istvan Teglas, sa mergeti sa vedeti spectacolul, pentru ca omul asta si-a pus toti nervii, si ficatii, si toata energia si tot sufletul acolo." (Marius Manole in Ziarul Metropolis)

Pentru programul complet si actualizat al spectacolelor lui Istvan Teglas vizitati pagina oficiala de Facebook a artistului: https://www.facebook.com/istvanteglasfanpage?fref=ts.

Istvan Teglas in D'ale noastre la TNB:

Istvan Teglas in Comedie neagra:

Istvan Teglas in Chutney: