Povesti despre pictori si tablouri celebre, ultimele tendinte in moda, antropologie culturala, strategii de construire a brandingului personal si design interior - subiecte diverse va asteapta sa le analizati alaturi de lectorii Fundatiei Calea Victoriei in primele saptamani ale acestei toamne.

Cursuri de toamna la Fundatia Calea VictorieiFoto: Fundatia Calea Victoriei

Artisti si specialisti in domenii umaniste, personalitati ale vietii culturale bucurestene, va invita sa descoperiti un nou mod de a va petrece serile libere: intr-o casa din secolul trecut, printre oameni inteligenti, puteti discuta si puteti afla lucruri noi din domeniile care va fascineaza de multa vreme sau pe care abia le-ati descoperit.

Facem o interesanta incursiune prin momentele cele mai importante din istoria artei cu Arina Gheorghita, invatam sa pictam pe material textil de la Teodora Varzaru si aflam, de la Iulia Ivanov, secretul prezentarilor de succes.

Toamna aceasta o veti putea intalni la fundatie pe Ioana Ulmeanu, editor la revista Elle, la cursul despre moda ultimilor ani si schimbarile aduse de aceasta in societatea in care traim.

Tot in septembrie invatam sa ne orientam pe cer de la astronomul Adrian Sonka, luam lectii de Design interior de la Cristina Pana (arhitect) si aflam povesti despre eroi si legende care au facut istorie (personaje controversate, precum Casanova sau membrii familiei Borgia) de la Monica Neatu.

Despre cum ne poate ajuta in cariera sau in viata de zi cu zi construirea unui brand personal coerent si de impact ne povesteste Iulia Bertea, trainer si consultant freelance pentru personal branding si cariera.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei noastre: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/ , ne puteti scrie pe contact@victoriei.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22

Programul cursurilor pe care vi le recomandam:

Moda 2.0: Democratizarea modei în era digitală, cu Ioana Ulmeanu, 2, 3, 4 septembrie

Cum ne (re)scriem povestea de viata, cu Anca Coman & Traian Bossenmayer, din 3 septembrie

Branding personal – strategii si tactici pentru succes in cariera, cu Iulia Bertea, din 4 septembrie

Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil, cu Teodora Varzaru din 4 septembrie

Introducere in Astronomie – curs de orientare pe cer, cu Adrian Sonka, din 5 septembrie

Public speaking: Atelier de vorbire in public, cu Karina Nagy, din 5 septembrie

Zeițele din noi – modele arhetipale ale feminităţii, cu Monica Brandusescu, din 9 septembrie

Atelier practic de Teatru, cu actrita Smaranda Caragea, din 9 septembrie

Secretul prezentarilor de succes, cu Iulia Ivanov, din 9 septembrie

Curs de initiere in Istoria Artei, cu Arina Gheorghita, din 18 septembrie

Introducere in Antropologia culturală, cu Mirel Banica, din 18 septembrie

Legendele care au facut istorie: de la misterele familiei Borgia la la eroii damnați ai modernității, cu Monica Neatu, din 18 septembrie

Introducere în Design si Arhitectura, cu Cristina Pana, din 19 septembrie