Spectacolul 'Almost (aproape)', câştigător al premiului pentru cel mai bun spectacol în cadrul festivalului-concurs Zilele Teatrului Studenţesc, va deschide duminică, 1 septembrie, de la ora 20,00, stagiunea 2013-1014 a Teatrului În Culise.

Spectacolul AlmostFoto: Teatrul In Culise

Potrivit Agerpres, spectacolul, care se joacă în premieră, este un proiect UNATC, coordonat de lector univ. dr. Andreea Vulpe, realizat pe baza textului scris de John Cariani şi tradus de Cristi Juncu.

'Almost (aproape)' este povestea începuturilor sau a sfârşiturilor unor relaţii de dragoste privite printr-un filtru plin de umor, se arată în descrierea spectacolului.

Din distribuţie fac parte Cătălin Jugravu, Alex Mustăţea, Vladimir Albu, Andrei Cătălin Andrei, Octavian Costin, Irina Antonie, Francesca Leonte, Mădălina Craiu, Lorena Luchian, Ilona Brezoianu şi Anca Markos.

Pe 2 septembrie, de la ora 20,00, Teatrul În Culise prezintă, în avanpremieră, un spectacol 'aproape de teatru, aproape de dans, aproape muzical, aproape comedie, aproape foarte bun': 'Feromonii (sau Marian şi Mariana)'.

'Feromonii' este un spectacol care se derulează precum o lecţie hazlie de anatomie care te plimbă prin trupurile unui El şi o Ea care au fost prinşi în capcana dragostei. Spectacolul prezintă într-o abordare plină de haz procesul chimic care stă la baza iubirii dintre doi oameni - 'transferul de feromoni'.

Textul scris de Theo Herghelegiu prezintă o 'farsă oarecum muzicală, în trei scene scurte, pentru copii mari' (nota dramaturgului).

Regia este semnată Cristian Bajora, iar din distribuţie fac parte Ştefan Nistor, Paul Alexandru, Ionuţ Iftimiciuc, Ilona Brezoianu, Ioana Chelmuş, Florin Frăţilă, Alexandru Banciu, Alexandru Minculescu, Cristiana Ioniţă şi Maria Popovici. Coregrafia a fost realizată de Iulian Gliţă, iar decorul de Ioana Mândreş.