Spectacolul "Comedie neagra" de Peter Shaffer, in regia lui Cosmin Alexandru Purice, se joaca sambata, 22 iunie, la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru (strada Blanari nr. 14). Din distributie fac parte actorii: Istvan Teglas, Mihai Smarandache, Marius Chivu, Alina Popescu, Ana Maria Lazar, Andreea Samson si Madalin Mandin.

Comedie neagraFoto: Godot Cafe Teatru

Lumina devine intuneric si intunericul lumina, aceasta este marea provocare a spectacolului.

Peter Shaffer a scris "Comedie neagra" in 1965. Celebra farsa cu actiunea intr-un apartament din Londra in timpul unei pene de curent este gandita sa se joace intr-un sistem de iluminare invers. In prima scena, organizarea unui dineu, este bezna totala in scena, iar in momentul intreruperii curentului, scena este luminata puternic.

Istvan Teglas in Comedie neagra

Istvan Teglas in Comedie neagra

Foto: Godot Cafe Teatru

Actorul Istvan Teglas este Brindsley Miller, un tanar sculptor, iar logodnica lui Carol Melkett (Alina Popescu) care "imprumuta" mobila scumpa si obiecte de anticariat de la vecinul lor Harold Gorrringe (Mihai Smarandache).

Acest "imprumut" are loc pentru a-i putea impresiona pe un milionar care este asteptat sa vina in vizita pentru a cumpara cateva dintre sculpturile lui Brindsley. Primul impresionat este tatal lui Carol, Colonelul Melkett (Marius Chivu) care vine sa-l cunoasca pe Brindsley pentru a-si da consimtamantul pentru o eventuala casatorie.

Curentul cade, Harold se intoarce mai devreme, apare un electrician cult si pasionat de arta, vine si fosta iubita a lui Brindsley, pentru a intregi o seara in care incurcaturile se tin lant.

Pretul unui bilet este de 35 ron.

Rezervari la 021 31 61 682 / 0736 414 244.