O noua intalnire a Clubului Cărţile Denisei aduce in discutie romanul scriitorului israelian Amos Oz, „Soţul meu, Michael“. Joi, 20 iunie, de la ora 19.00 pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu se va vorbi despre unul dintre cele mai frumoase romane ale lui Amos Oz caracterizata de New York Times : „Madame Bovary în Israelul contemporan... scrisă cu o empatie, o sensibilitate şi o artă literară remarcabile.“

Amos Oz: "Sotul meu, Michael"Foto: Humanitas

Romanul Soţul meu, Michael s-a bucurat de un succes enorm imediat după apariţie, aducându-i scriitorului israelian consacrarea internaţională. Romanul a fost ecranizat în 1976 de regizorul Dan Wolman, cu actorii Oded Kotler şi Efrat Lavie în rolurile principale.

În fiecare lună, întotdeauna într-o seară de joi, Libraria Humanitas Kretzulescu găzduieste o întâlnire cu una dintre cărţile Denisei, căreia cititorul e invitat să-i fie critic preţ de o oră - sau poate mai multe - împreună cu prietenii sau prietenele sale.

Clubul Denisei aduce in atentia cititorilor si supune dezbaterii cărţi căutate, citite, atent alese şi publicate de Denisa Comănescu, coordonatorul seriei Raftul Denisei.