În perioada 23-24 martie 2013, la TeCaFi (Str.Doamnei nr 9, Cenrtul Vechi), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a treia editie a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

Targul SF & Fantasy Final Frontier 2013Foto: Afis festival

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionatilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariții SF &Fantasy la pret redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleași preocupări prin intermediul lansărilor de carte si evenimentelor la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română și engleză, vizitatorii pot găsi la târg si benzi desenate și boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine dorește să învețe să deseneze iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Vă invităm la evenimentele de lansare de carte organizate de: Editura Nemira („Fata Modificată”, de Paolo Bacigalupi – sâmbătă, 23 martie, de la ora 11:30), Editura Paladin (Prezintă: Michael Haulică, sâmbătă, 23 martie, de la ora 12:00) Editura Millennium Books (Prezintă: Horia Nicola Ursu, sâmbătă, 23 martie, de la ora 13:00) și Editura Trei („Pasărea domnului”, de Mary Doria Russell, duminică, 24 martie, de la ora 14:00)