Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei va fi prezent vineri, 22 martie, la Paris, unde va lansa volumul "Anul Regelui" in editie bilingva franceza si engleza ("L'Annee du Roi / The King's Year", Curtea Veche Publishing, 2013). Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11:00 la sediul Institutului Cultural Roman (1, Rue de l'Exposition, Paris), unde, alaturi de Alteta Sa Regala, vor lua cuvantul Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing, si Ramona Calin, director adjunct ICR Paris.

Anul RegeluiFoto: Curtea Veche

In aceasi zi, de la ora 18:30, Alteta Sa Regala va participa la Salonul cartii din Paris la conferinta "La spiritualite roumaine dans l'Europe du XXe siecle", ce va avea loc la Pavilionul Romaniei (R78). Conferinta se va prelungi, incepand cu ora 19.30, cu o lansare de carte si o sesiune de autografe.

Salonul International de Carte de la Paris, prilejul lansarii acestui volum in editie bilingva, este considerat cea mai importanta manifestare a pietei editoriale din Franta, cu o medie de 180.000 de vizitatori pe editie. La cea de-a 33-a editie a sa (22-25 martie), unde Romania este tara invitata de onoare, Curtea Veche Publishing va participa cu mai multi autori: ASR Principele Radu al Romaniei, Basarab Nicolescu, Adina Rosetti, Adrian Cioroianu, Eugen Simion, Cristian Badilita, Bogdan Suceava.