La implinirea a doi ani de existenta, Unteatru, cel mai tanar teatru din Bucuresti, sarbatoreste prin stagiunea estivala, cu o noua premiera: "Ce zile frumoase!" are prima intalnire cu publicul miercuri, 25 iulie, la ora 19:00. Premiera marcheaza si aniversarea a 2 ani de existenta a Unteatru. Tanarul teatru de pe strada Ilfov numarul 1 (in spatele CEC Calea Victoriei) se mandreste cu 8 premiere productii proprii, 11 spectacole gazduite si 60 de artisti in peste 100 de reprezentatii.

Ce zile frumoase!Foto: Unteatru

Ce zile frumoase!

Ce zile frumoase!

Foto: Unteatru

Miercuri 25 iulie, la orele 19:00, Unteatru va asteapta la premiera spectacolului "Ce zile frumoase! " de Samuel Beckett pentru ca impreuna sa invatam dintr-o frumoasa poveste de supravietuire.

"Ce zile frumoase!" este un eseu teatral despre trecerea timpului si efectul pe care aceasta il are asupra conditiei umane.

O femeie, Winnie, se scufunda incet intr-o movila de pamant sub un soare nimicitor. Alaturi, liber sa se miste se afla Willie, sotul ei.

Se aude o sonerie. Winnie se trezeste. Incepe o noua zi. O zi ca oricare alta careia trebuie sa-i supravietuiasa. Va reusi?

CE ZILE FRUMOASE!

Ce zile frumoase!

Ce zile frumoase!

Foto: Unteatru

cu: Sabrina Iaschevici, Ionut Visan

Scenografie: Valentin Varlan

Regie: Sanziana Stoican

Durata spectacolului: 1 h 20 min

Rezervări de bilete se pot face pe adresa unteatru@gmail.com sau la numarul de telefon 0737 262 112.