Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza o serie de doua cursuri pentru jurnalistii care scriu despre sanatate sau sunt interesati de domeniu, in 6-7 iulie si, respectiv, 13-14 iulie 2012 intre orele 9.30 – 18.00, la sediul din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, et.1, sector 5, Bucuresti.

Pot participa jurnalisti de la orice tip de media (scrisa, online sau audiovizuala), de preferinta aflati la inceputul carierei sau studenti la jurnalism.

Agenda programului include teme precum: politici de sanatate, sistemul de sanatate din punct de vedere economic / al afacerilor, evaluarea conflictelor de interese in sistemul de sanatate, decalaje privind accesul la serviciile de sanatate al diferitelor categorii sociale/grupuri etnice/culturale/economice, interpretarea rapoartelor emise de spitale, de autoritati si interpretarea studiilor medicale.

Cursurile vor fi sustinute de jurnalistii Alexandra Manaila (Colegiul Medicilor) si Vlad Mixich (Hotnews). Pentru participantii din afara Bucurestiului se acopera cheltuielile de transport si cazare. Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un cv si o scrisoare de intentie la email: mihaela@cji.ro, persoana de contact Mihaela Danga, coordonator de program. De asemenea, vă rugam să mentionați la care din cele două sesiuni doriți să participați.

Data limită pentru primirea înscrierilor: 2 iulie 2012. Mai multe amanunte aici.