Vineri 25 mai va avea loc Noaptea Albă a Galeriilor care in acest an propune publicului un nou traseu în harta nocturnă a evenimentelor de artă contemporană din București. Peste 30 de locatii vor oferi un program variat în care publicul este invitat să participe la vernisaje ale unor artiști prezentați în premieră, demonstrații artistice, performance-uri, instalații audio – video, inaugurarea unor noi locații și lansarea unor proiecte prin care organizatorii doresc promovarea artei contemporane românești.

Programul detaliat și harta galeriilor vor fi puse la dispoziția publicului în toate locațiile participante precum si pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro

Începînd cu 2012 organizatorii propun publicului două ediții anuale ale Nopții Albe a Galeriilor: ediția Primăvară-Vară și ediția Toamnă-Iarnă. Diferența dintre cele 2 evenimente constă în producerea unor proiecte curatoriale speciale pentru programul NAG Primăvară-Vară, proiecte ce vor promova tinerii artiști emergenți din București și din țară. Această direcție dedicată producerii de proiecte noi va deveni exclusivă o dată cu ediția NAG din primăvara anului 2013. NAG Toamnă-Iarnă 2012 se va desfășura în 28 Septembrie și va prezenta marelui public galerii și spații de artă bucureștene, propunîndu-și promovarea tuturor formelor de artă.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG#6 realizat de către Asociația Ephemair este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Cultelor.