​6 actori, 6 scaune, 3 povesti de Neil LaBute si o scena. Autobahn e o piesa de teatru care se petrece in masina, iar trei cupluri care vorbesc aparent despre nimicuri te poarta usor printre problemele, trairile, intimitatea, ridicolul, absurdul din viata lor. "Textul propune o psihanaliza a unor personaje ciudate prin situatii. Noi intram in niste caractere umane, dar n-as zice ca sunt oameni. Sunt niste metafore, arhetipuri, niste proiectii. Si cred ca toate personajele au cate o nevroza", spune actorul Alexandru Gâtstrâmb. "Autobahn" e spectacolul la care vei rade in hohote timp de o ora si jumatate si vei face cunostinta cu 6 actori (foarte tineri) care intra perfect in roluri. Regulile jocului din masina fiind spuse, va invitam la drum!

AutobahnFoto: HotNews.ro

Spectacolul "Autobahn", produs de compania independenta Unteatru, a deschis, in luna martie, proiectul "Ziua Independentilor la Teatrul Metropolis".

"Autobahn", un exercitiu coordonat de Andreea si Andrei Grosu, ii are in distributie pe Corina Moise, Bogdan Cotleţ, Alexandra Murăruş, Cristi Balint, Iulia-Diana Samson si Alexandru Gâtstrâmb / Vlad Logigan.

Spectacolul poate fi vazut la Unteatru, Godot Cafe Teatru si in alte locatii. Urmatoarea reprezentatie este programata vineri, 20 aprilie, la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru.