Psihologul Gigi Ghinea, isi lanseaza a doua carte, “Iubirea care vindeca”, miercuri, 11 aprilie, de la ora 18, in Bucuresti, la libraria Bastilia, Piata Romana, colt cu Caderea Bastiliei.

“Iubirea care vindeca”, autoare Gigi GhineaFoto: http://gigi-ghinea.ro

La evenimentul de lansare vor fi prezenti in calitate de invitati speciali: Matei Georgescu, conf. dr. psihoterapeut, Cornel George Popa, scriitor si regizor si Ioana Ivan, eleva in clasa a 11 a la Liceul Gh. Lazar

Avand ca tema principala iubirea, pe care fiecare o cauta cu disperare intreaga viata, autoarea isi continua procesul de vindecare pas cu pas – asa cum le propune cititorilor sai in prima carte, “Cum m-am vindecat de nefericire” – ajungand astfel sa traiasca iubirea de sine insasi, descoperindu-l pe Dumnezeu, pe care fiecare dintre noi il pastreaza in inima, ca arhetipul divin. De aceea motto-ul acestei a doua carti este “Iubeste-te pe tine insuti, ca sa-l poti iubi pe celalalt, asa cum te iubesti pe tine!”

In Iubirea care vindeca Gigi Ghinea isi descrie propria straduinta din trecut de a merita iubirea, ca pe o cauza a propriei nefericiri. Autoarea ajunge astfel sa inteleaga ca intregul sau proces de evolutie spirituala, reprezinta, in fapt, adevarata vindecare de nefericire, ca un proces de cunoastere de sine, in care isi descopera iubirea, ca stare de a fi in prezent.

Asadar, iubirea este in fiecare dintre noi, iar pentru a fi fericiti, nu avem nevoie de nici un fel de straduinta pentru a o merita, ci doar sa constientizam la un alt nivel, mai profund, ca suntem toti asemenea si suntem deja iubire!