Ultimul spectacol pe care "am pus ochii" vine de la ArCub. "Vitelul de aur" e povestea a trei escroci (simpatici) care incearca sa puna mana pe un milion de ruble si sa fuga cu banii la Rio de Janeiro, unde nu-i pune nimeni sa construiasca socialismul. "Dar nimeni nu ajunge vreodata la Rio de Janeiro, desi cu totii visam asta din copilarie si ne petrecem vietile incercand sa punem mana pe milionul de ruble. Toti ne luptam sa calarim aceasta lume mediocra, nesarata, sa-i stoarcem resursele si sa fugim cat vedem cu ochii. Vrem sa traim adevarata viata, in adevarata lume, fara sa stim ca . Toti ne credem Mari Maestri ai Combinatiilor si toti, toti fara exceptie, ajungem administratori de bloc", spune regizorul Eugen Gyemant.

Vitelul de aurFoto: ArCuB

Alte motive pentru care trebuie sa vezi "Vitelul de aur": Smaranda Caragea, Dan Radulescu si Catalin Babliuc (ii stiti din "Bullets over Lipscani"), Tudor Istodor si Lucian Iftime (ii stiti din "Julius Caesar"), scenografia care te cucereste din prima, textul lui Ilf si Petrov si bineinteles, Eugen Gyemant.

"Vitelul de aur", regia Eugen Gyemant, ii are in distributie pe Tudor Istodor, Catalin Babliuc, Dan Radulescu, Lucian Iftime, Smaranda Caragea si Radu Iacoban. Scenografia este semnata de Vladimir Turturica si Tudor Prodan.

  • Urmatoarea reprezentatie a spectacolului este programata joi, 5 aprilie, la ora 19:00, la ArCub.