Celebrul tenor italian Alessandro Safina şi Orchestra Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' vor concerta miercuri, de la ora 19,30, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Evenimentul 'Insieme a te' ('Împreună cu tine') este un spectacol dedicat Zilei Femeii, informeaza Agerpres.

Alessandro Safina are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând pe cele mai prestigioase scene de profil.

A colaborat de-a lungul timpului cu artişti celebri, precum Elton John, Rod Stewart sau Sarah Brightman, Jose Carreras, Mario Frangoulis, şi a câştigat numeroase premii care l-au motivat să îşi continue drumul ales.

Tenorul italian a cunoscut o creştere a popularităţii la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat - 'Opera-Rock' - după cum îl numeşte el însuşi.

Melodia 'Luna (Only you)' este cea care l-a făcut celebru în toată lumea, aceasta regăsindu-se şi pe coloana sonoră a serialului brazilian 'Clona'.

Safina se va afla pentru a treia oară în România, după ce a mai susţinut concerte la noi în ţară în anii 2008 şi 2009.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei, se găsesc la Casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian', la Sala Palatului, precum şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro, eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere - Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas.