Gazeta Sporturilor le aduce cititorilor o noua serie de carti de psihologie practica, editata de Editura Trei. Incepand cu 25 ianuarie, descoperi raspunsul la orice problema din sfera psihologiei! Solutia vine din paginile cartilor scrise de specialisti de clasa mondiala si pe care le puteti gasi in fiecare miercuri la chioscurile de ziare, impreuna cu Gazeta Sporturilor. In plus, cartile pot fi achizitionate la un superpret, cu 50% mai mic decat cel obisnuit.

Noua serie de carti de psihologieFoto: Gazeta Sporturilor

Cartile se adreseaza "tuturor persoanelor care accepta ideea ca omul are si psihic, nu numai corp si minte, si care vor sa se cunoasca mai bine pentru a trai mai placut, mai eficient cat mai aproape de maximul posibilitatilor lor" afirma prof. Vasile Dem. Zamfirescu, coordonatorul seriei de psihologie practica intr-un interviu acordat GSP.

Primul titlu al seriei este "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau", care le dezvaluie mamelor daca este in avantajul baietilor sa beneficieze de atata afectiune: "dragostea pentru fiul lor nu trebuie sa fie nici devoratoare, nici atat de pasionala incat sa devina posesiva.

Cele 7 carti esentiale cu Gazeta Sporturilor:

  • 25 ianuarie: "Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau" - Autor: Alain Braconnier
  • 1 februarie: "Barbatul de azi explicat femeilor" - Autor: Gerard Laleu
  • 8 februarie: "Daca dragostea ar putea gandi" - Autor: Alon Gratch
  • 15 februarie: "Cartea gesturilor europene" - Autor: Peter Collett
  • 22 februarie: "Intalnirea cu visele" - Autor: Ruth Berry
  • 29 februarie: "Criza adolescentei" - Autor: Stephane Clerget
  • 7 martie: "Recomandari psihanalitice pentru mame" - Autor: Wilhelm Stekel

Noua serie de carti de psihologie practica oferita de Gazeta Sporturilor si Editura Trei vine si insotita de un concurs. Intra pe www.drhappy.ro, comenteaza articolul zilei si poti castiga premii interesante!