Duminică, 27 noiembrie pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Capitala va fi adaugata o noua stea. Inconfundabila actriţă, Mariana Mihuţ va fi recompensată pentru întreaga carieră artistică cu o stea pe Walk of Fame- ul bucurestean.

"Ne bucurăm că tot mai mulţi artişti se alătură proiectului nostru "Walk of Fame" şi că acceptă cu mândrie, respectul şi recunoştinţa noastră. Doresc sa-i multumesc Doamnei Mariana Mihut pentru fericirea pe care o naste in noi la fiecare aparitie pe scena. Mariana Mihut reprezintă o lume care împrăştie lumină pe oriunde poposeşte. Această stea, oferită cu toată dragostea D-nei Mariana Mihuţ înseamnă dăruirea, aprecierea, talentul, implicarea unei adevărate actriţe, înseamnă o viaţă trăită intens pentru publicul drag", declară George Ivaşcu, Directorul Teatrului Metropolis.

Mariana Mihut este una dintre cele mai apreciate actriţede teatru si film. A absolvit a Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, promotia 1964. A interpretat numeroase roluri în teatru, teatru radiofonic, teatru TV și cinematografie. Cel mai mare succes cinematografic românesc "Pădurea spînzuraţilor" avea să fie şi debutul unui cuplu fascinant, cel al Marianei Mihuţ cu Victor Rebengiuc. In aprilie 2009, la Gala Premiilor Uniter, Mariana Mihut a primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul regelui "Lear" din tragedia shakespeariana cu acelasi nume. (al saselea trofeu UNITER din cariera sa).

Teatrul Metropolis şi Magazinul Cocor o vor recompensa pentru întreaga carieră pe doamna Mariana Mihuţ, cu o stea pe Aleea Celebrităţilor. Deasemenea, Primarul General al Municipiului Bucureşti, îi va înmâna “Placheta Bucureştiului”, în semn de respect şi apreciere pentru întreaga activitate, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.

Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, deja celebrul Walk of Fame românesc a debutat în ianuarie 2011. Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului strălucesc deja stelele altor mari personalităţii: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu.