Inceperea unui nou an de invatamanat indreapta atentia elevilor si parintilor catre cartea scolara. Targul Gaudeamus - Carte Şcolară, cel mai important targ de materiale educaţionale din Romania, s-a deschis in Parcul Tineretului din Bucureşti. Pana pe 25 septembrie, Targul Gaudeamus - Carte Şcolară va pune la dispoziţia publicului gama completă de manuale şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei din Romania, alături de materiale şi ghiduri de indrumare a cadrelor didactice, lecţii interactive pe suport multimedia, jocuri educative, dar şi noutăţi editoriale din portofoliul celor mai reprezentative edituri specializate pe segmentul cultural-educaţional din tara noastră.

Targul poate fi vizitat de luni pană sambătă, intre orele 11.00 şi 19.00, iar duminică intre orele 11.00 şi 16.00. Intrarea publicului este liberă.

Ajuns la a IX-a editie, Targul Gaudeamus - Carte Şcolară este o componentă a Programului Lectura, proiect iniţiat de Radio Romania in 1994, cu scopul de a susţine cultura scrisă şi piaţa editorială la nivel naţional, şi este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Primăriei Capitalei.