Recital Alexandru Tomescu cu Capriciile de Paganini in Piata George Enescu

de D.S.     HotNews.ro
Luni, 12 septembrie 2011, 17:24 Actualitate | Cultură

Cea de-a doua saptamana cu concerte in Piata George Enescu incepe cu Seara TVR Cultural si un deosebit recital Alexandru Tomescu - Capriciile de Niccolo Paganini, de la ora 20.00. De la ora 21.00 urmeaza proiectia filmului Paganini, inger sau demon?, in realizarea Oanei Dragulinescu..

Marţi, 13 septembrie, de la ora 20.00 urcă pe scenă Liviu Prunaru (vioară) şi Horia Mihail (pian) cu un recital de 60 de minute. Seara se încheie cu filmul Începutul este cunoaşterea: documentar Daniel Barenboim, în regia lui Paul Smaczny.

Marţi, 13 septembrie, de la ora 20.00 urcă pe scenă Liviu Prunaru (vioară) şi Horia Mihail (pian) cu un recital de 60 de minute. Seara se încheie cu filmul Începutul este cunoaşterea: documentar Daniel Barenboim, în regia lui Paul Smaczny.

Miercuri, 14 septembrie, este invitată Orchestra Angely’s, dirijor Marius Firca, împreună cu soliştii Daniela Vlădescu (soprană), Narcis Brebeanu (tenor) şi Alexandra Tărniceru (soprană). Seara se încheie cu proiecţia filmului Identităţi multiple: Daniel Barenboim, în regia lui Paul Smaczny, de la ora 21.00.

Spre finalul săptămânii, joi 15 septembrie, de la ora 20.00 începe concertul Stringasong cu Berti Barbera, Nicu Patoi şi Sangam String Quartet. De la ora 21.00, nu trebuie să rataţi proiecţia filmului Enescu – documentar biografic, realizator Luminiţa Constantinescu.

Pe parcursul evenimentului din Piaţa “George Enescu” zilnic se desfasoara diverse actiuni culturale in cadrul urmatorului program:
- între orele 11:00 – 13:00 vor avea loc proiecţii de film
- între orele 14.30 – 16.30 (vineri – duminică) / 17.00 – 19.00 (luni – joi) publicul va putea urmări concerte/spectacole ale elevilor şcolilor şi liceelor de muzică din Bucureşti, ale studenţilor de la Universitatea de Muzică din Bucureşti şi de la Conservatoarele din ţară
- între orele 20.00 – 21.00 vor avea loc concerte şi recitaluri ale unor formaţii şi artişti profesionişti
- între orele 21:00 – 23.00 se vor proiecta înregistrări ale unor importante concerte şi opere filmate pe marile scene lirice ale lumii

Intrarea publicului este liberă


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

644 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri