Patru persoane au fost arestate, iar o femeie a fost ranita prin impuscare, joi, in cadrul unei operatiuni antiteroriste la Londra, a anuntat politia capitalei britanice, scrie Agerpres.

Femeia, de 20 de ani, a fost ranita intr-o casa din nord-vestul Londrei, in cursul unei "operatiuni antiteroriste". Facand parte dintre tintele acestei operatiuni, ea a fost spitalizata si plasata sub supravegherea politiei, precizeaza un comunicat al politiei.

Raidul antiterorist a permis de asemenea arestarea a patru persoane, toate suspectate de activitati teroriste: un adolescent de 16 ani si o tanara de 20 de ani au fost arestati la domiciliul vizat, un tanar de 20 de ani a fost retinut in apropierea acestei locuinte iar o femeie de 43 de ani a fost arestata mai tarziu in Kent, in sud-estul Angliei, mai releva sursa mentionata.

"Toti patru au fost arestati sub suspiciunea de a fi comis, pregatit si incitat la acte teroriste", a declarat politia in comunicatul sau.

Politia a precizat ca aceasta ancheta nu are legatura cu arestarea joi dupa-amiaza a unui barbat inarmat cu cutite in apropierea parlamentului britanic.

Acest barbat de 27 de ani a fost arestat pentru "suspiciune de pregatire si executare a unor acte de terorism", a indicat Scotland Yard.