Peste 100 de persoane au protestat marti seara in fata Palatului Cotroceni, pentru a zecea zi la rand, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis, transmite News.ro.

Protest la Palatul CotroceniFoto: Agerpres

Manifestantii - care au afisat steaguri tricolore si pancarte cu mesaje precum "Iohannis, demisia", "Jos DNA, Politia politica", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat" - au huiduit si au scandat "Demisia".

Duminica seara, la manifestratia de la Cotroceni au fosst aproximativ 1.000 de persoane, iar circulatia rutiera a fost blocata la intersectia dintre bulevardele Eroii Sanitari si Gheorghe Marinescu.

Recordul de participanti la manifestatia de la Cotroceni a fost putin peste 2.000. In 8 februarie, presedintele Klaus Iohannis a mers in mijlocul protestatarilor, incercand sa aiba un dialog cu ei. "Suntem cu totii romani", le-a spus manifestantilor presedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de cateva minute. Oamenii l-au huiduit si i-au reprosat ca a dezbinat tara, strigand "Demisia". Ulterior, Iohannis a scris pe Facebook ca intelege sa isi exercite mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor si ca este "absolut firesc sa existe diferente de pareri", fiind dreptul fiecarui cetatean sa-si exprime convingerile pasnic si civilizat.

In 8 februarie, presedintele Klaus Iohannis a mers in mijlocul protestatarilor, incercand sa aiba un dialog cu ei. "Suntem cu totii romani", le-a spus manifestantilor presedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de cateva minute.

Oamenii l-au huiduit si i-au reprosat ca a dezbinat tara. Ulterior, Iohannis a scris pe Facebook ca intelege sa isi exercite mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor si ca este "absolut firesc sa existe diferente de pareri", fiind dreptul fiecarui cetatean sa-si exprime convingerile pasnic si civilizat.