In perioada martie-mai am prezentat informatii de educatie financiara si modalitatile prin care putem administra eficient propriii bani. In luna iunie, HotNews.ro si Provident demareaza un concurs care va testa si recompensa cunostintele cititorilor in domeniul finantelor personale. Timp de aproape o luna, vom oferi premii pentru cei care au invatat ceva din articolele noastre.

Teach Yourself to Think - Edward De Bono Foto: Okian.ro

Mecanismul concursului: in fiecare saptamana, de luni pana vineri, vom posta o noua intrebare cu un nou premiu. Vor fi in total 20 de intrebari si 20 de premii zilnice - lista completa a premiilor zilnice o gasiti in regulamentul concursului.

La finalul concursului, cei care au raspuns corect la toate intrebarile vor participa la tragerea la sorti pentru Marele Premiu: un voucher in valoare de 500 de lei, care poate fi folosit in oricare din librariile Carturesti din tara.

Daca nu ati descoperit concursul de la inceput, nu e nici o problema - puteti raspunde la intrebarile din zilele precedente pentru a nu rata sansa castigarii marelui premiu.

O sugestie in incheiere: raspunsurile la intrebari le gasiti in articolele publicate in sectiunea "SOS Bugetul Familiei".