Mandatele membrilor in noul Consiliu General al Municipiului Bucuresti si cel primarului Capitalei - alesi la scrutinul din 6 iunie - ar putea fi validate luni, in sedinta de constituire, a declarat agentiei MEDIAFAX prefectul Capitalei, Ovidiu Grecea.

Alte stiri despre alegerile locale:

***

Liderul PD Traian Basescu a precizat, miercuri, ca la Cluj "nu este nimic de negociat", iar Emil Boc va trebui sa fie un primar "liber de pre-angajamente".

***

Biroul Permanent al PRM a decis, miercuri, ca nici un membru al partidului nu va participa la formarea unui consiliu judetean inainte de cel de-al doilea tur de scrutin.

***

Primarul Bacaului, Dumitru Sechelariu, si-a inceput in forta campania pentru al doilea tur al alegerilor locale, el mergind, miercuri, in cartierul in care se afla fabrica Letea, unde, la un moment dat, a inceput sa plinga in timp ce le spunea oamenilor de ce a pierdut multe voturi.

***

Vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, miercuri, ca "Theodor Stolojan si Traian Basescu nu sint cele mai indreptatite persoane care sa vorbeasca de lupta anticoruptie" si ca se considera "foarte indreptatit" sa vorbeasca despre acest subiect, tinind cont de "mizeriile" spuse la adresa sa.