Avansul pentru cumpararea Daciei Logan este de 50 de milioane de lei. Clientii care doresc sa cumpere noul model Logan pot comanda acest vehicul la dealerii din reteaua autorizata Dacia incepand de ieri, livrarile urmand sa fie efectuate din 10 septembrie, in ordinea cronologica a primirii solicitarilor.

Clientii pot insoti comanda de o cerere de finantare (credit sau leasing) la sediul oricarui dealer. Pentru inceput, vor putea fi comandate trei versiuni: Ambiance, Preference si Laureate.

Logan Ambiance va fi vandut la un pret de 5.700 de euro. Aceasta versiune este echipata cu motor de 1,4 litri si 75 CP si dispune de airbag pentru sofer, sistem de antidemaraj electronic si geamuri colorate. Sistemul de directie asistata si radiocasetofonul codat sunt optionale.

Preference are ca dotari suplimentare servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri fata electrice, radiocasetofon si sistem de inchidere centralizata a portierelor cu telecomanda.

Versiunea este disponibila in doua variante de motorizare - 1.4 litri si 75 CP, la pretul de 6.300 de euro si 1.6 litri si 90 CP, la pretul de 6.700 de euro. Aerul conditionat, proiectoarele de ceata, retrovizoarele exterioare cu comanda electrica si degivrante si computerul de bord sunt echipamente care intra in dotarea standard a versiunii Laureate.

Printre altele, aceasta mai dispune de radiocasetofon codat cu patru boxe de 15 W si de un sistem de reglare a scaunului soferului pe inaltime si lombar. In functie de varianta de motorizare, Logan Laureate poate fi achizitionat la pretul de 7.100 de euro (cu motorul de 1,4 litri si 75 CP) sau 7.500 de euro (cu motorul de 1,6 litri si 90 CP).