Cintareata americana Madonna, mult cumintita in ultimii ani dupa ce a devenit adepta unei noi religii, si-a marcat inceputul noii vieti schimbindu-si numele in Esther, transmite Sky News.

Madonna, care a primit numele mamei ei, spune ca vrea sa profite de energia unui nume nou. Intr-un interviu care va fi difuzat in Statele Unite vineri vedeta, care era cunoscuta pentru stilul ei rebel, isi descrie viata de familie ca pe una normala. Ea spune ca Lourdes si Rocco, cei doi copii ai sai, isi fac singuri curatenie in camerele lor si au fost educati sa fie politicosi.

Cintareata recunoaste ca in trecut a fost egoista si a adus "haos in vietile oamenilor". De cind a devenit adepta Cabalei insa, care dupa ea se bazeaza pe principii "punk-rock", Madonna a invatat ca viata poate fi traita si altfel.

Una dintre principalele schimbari de pina acum a fost cea a numelui. "Am fost botezata dupa mama mea, care a murit de tinara de cancer. Am vrut sa-mi atasez alt nume. Asta nu inseamna in nici un caz ca imi neg radacinile. Am vrut doar sa profit de energia unui nou nume".