Banca americana Citigroup a finalizat si a predat RomTelecom raportul referitor la divizia de telefonie mobila CosmoRom, optiunile privind viitorul operatorului mergand de la inchidere pana la vanzare, au declarat, vineri, agentiei Mediafax, surse din piata telecomunicatiilor.

Documentul Citigroup, care include si varianta relansarii activitatii CosmoRom, fie cu sustinere din partea RomTelecom, fie in parteneriat, prezinta fiecare optiune cu avantajele si dezavantajele pe care le implica. Directorul de comunicare al RomTelecom, Dan Pazara, a confirmat ca societatea a primit raportul Citigroup. "Nu putem sa comentam asupra continutului.

Managementul RomTelecom analizeaza la ora actuala raportul, urmand ca o decizie in privinta viitorului CosmoRom sa fie luata cat mai repede posibil", a afirmat Pazara.

In a doua parte a lunii februarie, RomTelecom a mandatat Citigroup sa intocmeasca, in termen de 90 zile, un raport care sa prezinte optiunile in privinta viitorului CosmoRom, precum si sa analizeze scrisorile de interes si propunerile primite de Ministerul Comunicatiilor cu privire la operatorul de telefonie mobila.