Unul dintre cele mai importante proiecte cu care ACASA Tv se pregateste sa dea lovitura este o superproductie, prima telenovela romaneasca, pe care telespectatorii o vor putea vedea in exclusivitate din aceasta toamna.

Personajele principale sint interpretate de Corina Danila, Oana Zavoranu, Alexandru Papadopol si de fetita Catinca Untaru. Pentru Corina Danila acest proiect reprezinta atit intoarcerea ACASA, cit si revenirea ei la marea sa dragoste, actoria.

Telenovela este o productie Media Pro Pictures, in limba romana, care va avea in distributie peste 20 de actori, alesi dintre cei 250 de candidati. Importanta proiectului si unicitatea lui vin din faptul ca telespectatorii din Romania vor vedea pentru prima oara intr-o productie realizata in tara decoruri si costume fabuloase.

Proiectul foarte ambitios, fara precedent in Romania, urmareste clasica poveste de dragoste intilnita pina acum in aproape toate telenovelele importate din America Latina, dar se ancoreaza foarte bine in realitatea romaneasca. Povestea este una foarte tensionata si alerta, plina de intrigi si de conflicte, care ii va tine pe telespectatori cu sufletul la gura episod de episod.