Au trecut sarbatorile, am scapat de febra cumparaturilor si magazinele sunt aproape goale. FALS! Romanii cumpara de zor, mai ales ca astazi s-a deschis sezonul marilor reduceri de preturi.

Comerciantii au coborat preturile, iar clientii nu s-au lasat asteptati. Atentie, insa! Doar marfurile sezoniere pot fi vandute la reduceri: articolele de imbracaminte, incaltaminte, produse de marochinarie si galanterie, cosmetice, aparate de incalzire si climatizare sau chiar mobila!

Cad preturile, cresc vanzarile! Marile magazinele intra in sezonul ofertelor promotionale. Si romanii cumpara cu incredere. Chiar daca febra sarbatorilor s-a stins demult, mereu se gaseste ceva de cumparat.

Desi mai este un sfert de ora pana la deschidere, la usile magazinelor s-au format deja binecunoscutele cozi.

La noua fix incepe cursa pentru preturile mici. Clientii cauta produsele ieftinite, dar astazi nu au de ce sa se ingrijoreze: toate preturile sunt promotionale. Paradoxal, sunt si cumparatori care nu au aflat inca vestea cea mare: de astazi sunt preturi mici!

Toata lumea va profita de reduceri, chiar daca nu a venit la cumparaturi special pentru acest lucru.

De la an la an, tot mai multi clienti isi fac cumparaturile in perioada reducerilor.

,,Exista un trend ascendent fata de anii trecuti, lumea vine in numar suficient pentru aceasta perioada, pentru reducerile pe care le oferim clientilor nostri si speram sa fie in cantitati suficiente."

Dupa 30 de minute de la deschidere, cei mai rapizi cumparatori parasesc magazinele...cu cosurile pline.

Realitatea TV