GEMENI

  • Cariera si bani

  • Ianuarie
    Gasiti multe mijloace de a echilibra balanta de cheltuieli cu cea de castiguri, probabil cu ajutorul unor „cadouri" de valoare. Partenerii de afaceri va supravegheaza investitiile.
    Februarie
    Nu este exclusa o promovare sau ori chiar un nou contract avantajos. Negociati recompensele cuvenite pentru o responsabilitate ce vi se ofera pe neasteptate. Parteneri prosperi.
    Martie
    Cu cat vreti sa faceti mai multe economii, cu atat sunteti si mai prins in plasa unor cheltuieli fara limite. Datorati bani colaboratorilor si prietenilor, iar rudele va exploateaza.
    Aprilie
    Acordati un credit nelimitat si nemeritat unor rude apropiate, ce se dovedesc doar niste poveri in plus pentru bugetul dv. Au noroc deosebit cei care lucreaza peste hotare.
    Mai
    Oricat de econom ati fi, nu veti putea acoperi de unul singur toate pagubele. Nu luati in seama, din pura incapatanare, „ponturi" care ar avantaja mai multe persoane!
    Iunie
    Nu este exclus sa preferati sa plecati din tara doar pentru a evita cheltuielile ce vi se impun. Au noroc totusi transportatori, preotii, actorii si hotelierii. Apar contracte de scurta durata.
    Aveti noroc cat pentru doua persoane, dar continuati sa va uitati cu invidie la banii altora. Sunt suprasolicitati medicii veterinari, profesorii si actorii, fara a primi mari recompense!
    Iulie
    Chiar daca veniturile de la serviciu par mai mici, incheiati intelegeri verbale foarte avantajoase, care va asigura sumele de care aveti nevoie. Avantaje pentru profesori si functionari.
    August
    Renuntati la acele contracte care va obliga sa respectati norme stricte si va bazati pe contractele oferite de prieteni si rude. Pagube numeroase pentru cei din comertul exterior!
    Septembrie
    Primiti mai multe „cadouri" decat va asteptati, in asa fel incat va reglati toate pierderile. Vi se platesc acum contractele mai vechi ori vi se ofera bonusuri apreciabile.
    Octombrie
    Toate ideile dv. financiare isi arata valoarea in aceasta perioada. Cei mai avantajati sunt farmacistii si angrosistii de bauturi de toate felurile, dar castiga si multi artisti.
    Noiembrie
    Comerciantii care au facut importuri masive alimentare si de medicamente descopera ca nu au avantaje financiare. Toti sunt fortati din nou sa faca economii.
    Decembrie
    Sunteti ocupat de investitiile pe care trebuie sa le faceti urgent. Puneti la punct unele detalii si finalizati rapid cea mai importanta activitate din acest an. Bilant pozitiv.

  • Sanatate

  • Ianuarie
    Daca renuntati la micile vicii de o viata, aveti toate sansele sa nu mai fie nevoie de tratament cardiac intensiv. Nu vreti sa renuntati la mancarurile „exotice" si luati un pumn de medicamente. Veti cere „voie" medicului pentru a pleca intr-o vacanta care stiti ca nu este indicata.
    Februarie
    Durerile de oase si de dinti va deranjeaza deja prea tare ca sa nu mergeti la medic. Crizele de reumatism le dau batai de cap celor de varsta a III-a. Tinerii au grave probleme dentare. Aveti grija sa nu cadeti, deoarece exista pericolul producerii unor fracturi complicate.
    Martie
    Stare de sanatate buna intregul interval, chiar daca in continuare aveti unele manii alimentare. In a doua jumatate a lunii, este posibil sa suferiti din cauza instalarii unei bronsite incapatanate. La sfarsitul lunii, daca apar stari febrile, apelati imediat la ajutor medical.
    Aprilie
    Mare grija la ce mancati si cum mancati. Pericol de contaminare cu virusul hepatitei. Un regim adecvat nu strica totusi! Renuntati la grasimi, ciocolata si alte delicatese, daca vreti ca greata sa dispara! Urgente stomatologice.
    Mai
    Se poate spune ca aveti o sanatate infloritoare, chiar daca faceti excese si munciti prea mult. De aceasta data plimbarile lungi sunt contraindicate, din cauza circulatiei de la nivelul picioarelor. Un prieten mai in varsta are nevoie de dv. Aveti mare grija sa nu va molipsiti!
    Iunie
    Persoanele mai in varsta trebuie sa faca fata intregul interval unor crize acute de reumatism. Ati scapat de o boala considerata grava, numai ca acum va dor tot timpul oasele. Vi se recomanda sa urmati un tratament de cel putin 12 zile intr-un sanatoriu specializat.
    Iulie
    Diagnosticul v-a fost pus, medicatia v-a fost prescrisa, totul este sa o si respectati. Pentru cei care muncesc prea mult, starea de sanatate nu este deloc infloritoare. Uitati frecvent sa va luati medicamentele pentru reglarea tensiunii. August
    Aveti tot felul de manifestari maladive neplacute, mai ales la mijlocul lunii. Starea de devitalizare continua sa va faca probleme. Diagnostic fara tratament. Este posibil, mai ales pentru cei foarte tineri, ca o simpla raceala sa dezvolte complicatii.
    Septembrie
    Bolile de sezon nu va ocolesc, chiar daca faceti vaccinurile recomandate de medic. O infectie se extinde din pricina unui tratament gresit. Febra periculoasa. In ciuda starii de sanatate dificile, continuati sa mergeti la serviciu.
    Octombrie
    Stare de psiho-fizica buna pentru cei care nu au in preajma un bolnav. Cheltuiti multi bani pentru medicamente, insa nu pentru dv. Reapare starea de greata, numai in cazul celor care consuma mult alcool.
    Noiembrie
    Mare pericol ca o infectie sa se extinda, daca nu aplicati tratamentul corect. Tulburarile tiroidiene nu vor trece de la sine. Este de preferat sa consultati un endocrinolog. Aveti reactii cam bizare care nu pot fi explicate decat prin proasta functionare a unor glande endocrine.
    Decembrie
    Sunteti sensibil si faceti tot felul de scenarii in urma cuvintelor mai dure ce va sunt adresate. Vi se pare ca toti cei din anturaj sunt impotriva dv. Tulburari de comportament. Nu vreti sa renuntati sub nici o forma la viciile care va submineaza sanatatea.

  • Iubire si familie

  • Ianuarie
    Unele native pot sa piarda sarcina, daca fac eforturi prelungite. Toti ascund cu grija ca se simt atrasi de persoanele mature din anturaj. Foarte inspirati si intuitivi, va reprosati ca nu ati actionat la momentul potrivit pentru a cuceri persoana iubita.
    Februarie
    Cei care iau in seama noi propuneri amoroase vor avea succes nelimitat. Nativele nu pot scapa prea usor de deceptiile sentimentale si de dezamagirile parteneriale. Nu aveti stare! Doriti sa faceti o deplasare, o schimbare de loc si de noroc.
    Martie
    Daca nu sunteti suficient de atent, conflictele cu persoana iubita pot deveni perene. La sfarsitul intervalului, puneti deja la cale o separare. Aventuri si crizele de gelozie ale persoanei iubite va impiedica sa purtati o discutie despre adevaratele probleme ale cuplului.
    Aprilie
    Sensibilitatea emotionala se manifesta mai ales la serviciu, in absenta sefilor si a unor colegi lipsiti de conduita normala. Partenerul de cuplu pleaca la drum lung, poate si peste hotare. Va bazati intru totul pe sfaturi pentru a va satisface placerea de a va schimba partenerul si imaginea.
    Mai
    Reusiti sa refaceti o relatie sentimentala, insa este nevoie in continuare de rabdare si de fantezie. Starea de neliniste prin care treceti de cateva luni se accentueaza atunci cand cineva drag se incapataneaza sa va analizeze viata si sa va dea sfaturi.
    Iunie
    Sunteti criticat de mai toata lumea, doar pentru ca doriti sa clarificati relatiile dintre dv. si persoana iubita, care doreste in continuare sa pastreze legatura secreta. Multe native sunt implicate in salvarea unor casnicii ori ajuta la organizarea unor nunti deosebite.
    Iulie
    Nativele mature se gandesc sa conceapa un copil, iar cele foarte tinere nu vor decat sa se distreze. Ii criticati cu usurinta pe cei din anturaj (mai ales pe amanti), dar faceti acelasi fel de greseli. Oricate compromisuri ati face, nu veti reusi sa scapati de reprosuri si este aproape normal sa aveti un comportament mai sever cu persoana iubita.
    August
    Starea locuintei dv. va preocupa in cel mai inalt grad si nu evitati eforturile pentru a o infrumuseta. Relatiile cu rudele si cu prietenii sunt exceptionale, numai ca nu aveti cum sa le marturisiti ce eforturi faceti ca sa ramaneti pe linia de plutire din punct de vedere sentimental.
    Septembrie
    Pretentiile amoroase ale partenerului au ramas din pacate la fel de exagerate. Nu pregetati sa plecati la drum, pentru ca doar astfel va clarificati sentimentele. Aproape ca va sperie schimbarile care se succed cu rapiditate. Refuzati toate sfaturile pe care incearca vi le dea persoana iubita, fiind convins ca nu sunt inspirate.
    Octombrie
    Trebuie sa faceti o scurta calatorie ori vizitati un imobil ce intruneste toate calitatile la care visati de aproape trei ani. Aproape ca va obsedeaza necesitatea schimbarii de imagine. Sunteti din ce in ce mai cochet si cumparati numai obiecte de calitate, incurajat de cei care va admira si care nu contenesc sa apara.
    Noiembrie
    O persoana feminina din anturaj va devalizeaza bugetul ori chiar dv. cheltuiti exagerat pentru partenerul de cuplu. Intuitia va ajuta sa ocoliti cu maiestrie complicatiile sentimentale. Atrageti atentia eventualilor parteneri fara sa vreti si sunteti asaltat de propuneri mai mult sau mai putin erotice.
    Decembrie
    Partenerul de cuplu devine mai cheltuitor si va fi foarte nelinistit de gelozia pe care o manifestati permanent, in cele mai bizare situatii. Celibatarele sunt fortate sa ia o decizie clara cu privire la legalizarea unei relatii si s-ar putea sa prefere sa nu-si schimbe statutul din cauza manierelor partenerului de cuplu.