CAPRICORN

  • Cariera si bani

  • Ianuarie
    Va apreciati corect sansele, numai ca deveniti egocentrist si este posibil ca acest comportament sa afecteze situatia profesionala a prietenilor, care doar pentru moment nu va condamna.
    Februarie
    Nu exploatati corect toate oportunitatile, deoarece va lasati orbit de dorintele celor dragi. Vor exista momente de panica atunci cand valoarea facturilor va depasi bugetul familial.
    Martie
    Conform unui vechi proverb „ce luati pe mere, dati pe pere" si considerati ca profit nu exista pentru nimeni. Pentru a depasi situatia trebuie sa munciti mult si sa nu sperati in noroc.
    Aprilie
    Incepeti intervalul bine din toate punctele de vedere: apar noi contracte si se platesc ultimele „rate" din ceea ce ati finalizat pana acum. Totul depinde de talentul negocierii.
    Mai
    Toate sumele de care dispuneti sunt orientate catre organizarea unei calatorii absolut indispensabile. Nu va mai ganditi pentru moment la noi posibilitati pentru rotunjirea veniturilor.
    Iunie
    Sunteti decis sa depasiti starea de stres acumulat si sa va mai acordati un ragaz inainte de a deschide noi fronturi de lucru. Compensatiile pe care vi le acordati sunt cam exagerate.
    Iulie
    Castiguri importante inca de la inceputul intervalului mai ales pentru cei care lucreaza in strainatate ori cu strainii. Apar in plus pentru toti nativii sanse imprevizibile de imbogatire.
    August
    Vor aparea sumele de care aveti nevoie pentru a va pune in practica planurile de vacanta ori cele de afaceri pentru cei ambitiosi. Sustinere si din partea unor rude apropiate.
    Septembrie
    De abia la sfarsitul intervalului veti recupera o parte din sumele pe care le meritati. Atentie la invidia manifestata de rude si de prieteni, asa ca mai bine nu va declarati veniturile!
    Octombrie
    Prietenii va opresc sa puneti in practica ideile financiare de imbogatire rapida, care efectiv au ajuns sa va obsedeze. Nu intelegeti ca interventia lor totusi va salveaza.
    Noiembrie
    Treceti printr-o perioada in care contracte nu apar, iar cele de pana acum au fost de mult finalizate. V-ati saturat sa faceti economii, insa alta solutie nu gasiti pentru moment.
    Decembrie
    Va implicati trup si suflet in activitati care nu numai ca va plac, dar stiti si ca vor fi rasplatite in maximum trei zile. Nu uitati ca este necesar sa va pastrati secrete interventiile.

  • Sanatate

  • Ianuarie
    Sunt contraindicate excesele de orice natura, dar mai cu seama cele alimentare, care includ si consumul de alcool sau cel de medicamente. Se recomanda sa va organizati activitatea profesionala in asa fel incat in fiecare zi sa aveti un moment de pauza.
    Februarie
    Aveti mai multa grija de sanatatea dv. in aceasta perioada: beti multe lichide, dar fara alcool. Dispuneti in continuare de o energie colosala, pe care nu aveti rabdare sa o canalizati constructiv. Sunt excesiv de stresati din diverse motive, situatie care afecteaza starea de sanatate
    Martie
    Atentie la tendinta de a face excese care se pot rasfrange in mod negativ asupra starii de sanatate (pot aparea crize biliare). Sunteti nu numai foarte expansiv, ci si hipersexual. Se pot instala sau croniciza boli ale aparatului digestiv sau sexual.
    Aprilie
    Ati scapat pentru moment de pericolul altor infectii renale. Daca starea de sanatate se amelioreaza, sunt inca valabile pericolele de a va accidenta. In ultima parte a lunii, starea de sanatate este destul de buna, insa pot aparea migrene si colici renale.
    Mai
    Sunteti mai nervos si impresionabil. Accese depresive. Predispusi in continuare la excese foarte periculoase, sunt in pericol de a avea diverse colici. Cei ce au diabet trebuie sa respecte cu atentie regimul impus, pentru a nu declansa o decompensare a glicemiei.
    Iunie
    Sunt contraindicate excesele alimentare, din cauza intoxicatiilor la care sunteti predispus. Poate reaparea o alergie mai veche sau o raceala pentru care va trebui sa luati multe medicamente. Tensiuni maxime si stres provocat de activitate dezorganizata.
    Iulie
    Energie vitala maxima si stare de sanatate foarte buna, cu exceptia echilibrului psihic. Graba strica treaba in cazul dv. Va simtiti bine si faceti eforturi maxime, periculoase. Este necesar sa fiti mai atent, pentru a evita accidentele.
    August
    Stare inexplicabila de rau, de lipsa de energie si neliniste permanenta. In cazul in care va aparea o infectie oculara sau auriculara, trebuie sa luati imediat masuri drastice. De abia la sfarsitul intervalului veti scapa de starea de apasare si de migrene.
    Septembrie
    Sanatate excelenta, cu o indispozitie trecatoare la mijlocul intervalului. Mici probleme trecatoare provocate de tensiunea mare ori edeme la picioare. Mai multa miscare va scuteste de durerile de picioare si de migrene.
    Octombrie
    Faceti afirmatii care va provoaca crize cardiace (va implicati in procese dure). Relatiile cu partenerii devin atat de dure la mijlocul intervalului, incat sanatatea dv. va fi afectata dezastruos. Cardiacii vor trece prin clipe grele. Atentie la retentia de lichide!
    Noiembrie
    In continuare, aveti tot felul de stari ciudate, pe care le „rezolvati" cu ajutorul sfaturilor amicale. Va lasati pe mana prietenilor si bine faceti, daca acestia au o diploma de medic. Va simtiti cand bine, cand rau si nici un medic nu va poate pune un diagnostic clar.
    Decembrie
    Nu ati avea nici o problema, daca nu v-ati implica in atatea activitati incat ajungeti la oboseala cronica. Profitati de aceasta perioada de sanatate infloritoare sub toate aspectele. Nu aveti probleme, chiar daca durerile de spate pot fi considerate un semnal de alarma!

  • Iubire si familie

  • Ianuarie
    Le faceti multe si plictisitoare confidente prietenilor. In esenta, va mirati ca nu mai aveti „lipici" in relatiile cu partenerul de cuplu, iar cu ceilalti membrii ai familiei situatia este similara. afectiv, se produc surprize placute de abia la sfarsitul lunii.
    Februarie
    Se diversifica relatiile sentimentale. Relatiile cu strainii si strainatatea se imbunatatesc simtitor (unii nativi primesc chiar invitatii pentru vizite prelungite ori incheie contracte de casatorie peste hotare). Conflictele cu membrii familei raman la fel de „calde" si lipsite de sansa vreunei impacari.
    Martie
    Este bine sa fiti mai putin visator, pentru a nu produce neintentionat ruperea unei relatii! Renuntati la activitatile ineficiente si stabiliti cu partenerul de cuplu un program comun, la cererea acestuia. Relatiile cu persoanele mai tinere din anturaj (eventual rude apropiate) continua sa se degradeze, in ciuda unor eforturi iesite din comun.
    Aprilie
    Sunteti obligat sa faceti multe drumuri foarte obositoare, care se vor dovedi curand inutile. Incercati sa rezolvati toate problemele familiale, dar aveti destul de putin succes, mai ales ca nimeni nu va ajuta, macar cu o vorba de incurajare. Va imprieteniti pe neasteptate cu persoane inteligente si originale, care va inspira sa gasiti solutii de impacare.
    Mai
    Calatoriile planificate sunt amanate din diverse motive. Deciziile dv. nu sunt luate in seama de persoana iubita si renuntati la a le mai comunica. Apelati la persoane straine, deoarece doriti sa va sfatuiti cu cineva obiectiv, insa situatia vi se pare cel putin ciudata. Deceptiile sentimentale devin perene, iar incercarile de a clarifica relatiile se dovedesc lipsite de finalitate pozitiva.
    Iunie
    Intervalul incepe cu o „infuzie" insuficienta de iubire. Sunteti dezamagit de nivelul relatiilor dv. erotice pentru ca acopera strict nevoile cotidiene, dar recunoasteti ca pentru moment nu aveti alte sanse. Va simtiti parasit de prieteni si va surprinde parerea buna a persoanei iubite despre acestia. Tinerele sunt atrase de persoane mature.
    Iulie
    Nu acceptati sa comande altcineva in casa dv. si luati o atitudine de-a dreptul rebela. La mijlocul intervalului, descoperiti ca iubirea pe care o primiti este totusi insuficienta. Prea orgolios, stabiliti singur detaliile unor imbunatatiri. Discutiile cu partenerul de cuplu sunt din ce in ce mai dificile si neproductive.
    August
    In timp ce dv. sunteti mai mult pe drumuri, casa va este plina de oaspeti. Partenerul de cuplu va sprijina cat poate, insa este depasit de schimbarile care se succed cu rapiditate. Se negociaza un fel de contract ori o vanzare foarte importanta. Vi se recomanda un tratament de lunga durata, un regim de viata, care vi se pare stresant, costisitor si limitativ din punct de vedere sexual.
    Septembrie
    Nu sunteti multumit de vitalitatea dv., de energie ori starea de sanatate. In loc sa va ganditi ca faceti eforturi prea mari, ca v-ati implicat in prea multe activitati, dv. va reprosati lipsa de rezistenta la efort prelungit. Nativii care au experienta suficienta vor renunta la relatiile erotice neavantajoase. Membrii familiei devin carcotasi.
    Octombrie
    Senzualitatea se imbina cu gelozia, iar relatiile de amicitie infloresc si dezvolta sentimente ambigue. Descoperiti ca stati mai mult la serviciu, decat acasa si va decideti sa va schimbati curand programul. Persoana iubita va refuza atentiile din ce in ce mai des.
    Noiembrie
    Situatia sentimentala se imbunatateste simtitor, iar relatiile erotice va aduc fericire. Chiar daca nu va intelegeti bine cu membrii familiei, chiar daca nu prea aveti activitate sexuala, dv. va pastrati increderea in viitor si sunteti foarte optimist. Celibatarii sunt in continuare stresati de insistentele persoanei iubite si se refugiaza in munca.
    Decembrie
    Amabil, senzual si altruist, rezolvati problemele celor dragi, fara ca acestia sa va ceara ceva. Apelati la fondurile dv. de economii, ca apoi sa va para rau si sa va reprosati toate greselile din timpul vietii. Senzualitatea este maxima si pot aparea pretendenti noi. Sunteti fortat de imprejurari sa plecati la drum pe neasteptate. Aproape ca va obsedeaza neintelegerile parteneriale.