Iskandarani spune ca este in Elvetia, in vacanta /

Inca un personaj controversat a parasit Romania. [PG EL]Dupa misterioasa disparitie a lui Omar Hayssam, astazi a iesit la iveala faptul ca nici Zaher Iskandarani nu mai este in tara. [PG EA]Contactat telefonic, omul de afaceri sirian, sustine ca nu fuge de justitie si ca a ales Elvetia doar ca destinatie pentru petrecerea vacantei. /

MATERIAL:

[ SINCRON Zaher Iskandarani 01.22 Am plecat in concediu legal, fara nici o problema, n-am nici o interdictie.'' 01.26 musca 00.53 ,, Eu m-am prezentat la instanta, avem termen pe 21 septembrie, pana atunci n-am nici o problema.'' Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu avertizeaza insa ca Zaher Iskandarani ar fi colaborat cu serviciile secrete romanesti si ca ar fi protejat in

continuare de acestea. carton prin telefon Emil Constantinescu - fost presedinte al Romaniei ,,Patru ani cat am fost presedinte a fost in arest permanent cu cinci procese si cum s-a terminat mandatul meu a fost eliberat si toate procesele au fost inchise.

MUSCA Problema este a intregului sistem si a faptului ca cei care au colaborat cu securitatea inainte de 89, un sistem de colaborare a serviciilor romanesti, arabe, in special, siriene si KGB, functioneaza si in prezent.,, Omul de afaceri Zaher Iskandarani a devenit, in ultimul deceniu, unul dintre cele mai controversate personaje din Romania.

Acuzatiile care i s-au adus au mers de la trafic international de tigari, pana la prejudicii de sute de mii de dolari, precum si participarea la uciderea unui arab care il tradase.