Bill Gates va fi prezent pe 1 februarie in Romania pentru trei ore urmand sa ia parte la ceremonia de deschidere a Centrului Global de Suport Tehnic al companiei Microsoft in Bucuresti. In cinstea unui asa oaspete de seama, autoritatile din Bucuresti au inlocuit pe bulevardul Magherul steguletele UE cu logo-ul Microsoft Windows.

cel mai bogat om al planetei se va intalni si cu mai-marii Romaniei, Traian Basecu si Calin Popescu Tariceanu.

Contactate de HotNews.ro, birourile de presa ale celor doua institutii au precizat ca nu stiu despre participarea la festivitate a primului ministru, respectiv a presedintelui Romaniei.

Astfel, incepand cu ora 8:50, Basescu si Tariceanu vor avea ocazia sa se intalneasca si sa stranga mana celui mai bogat om al planetei, Bill Gates, posesorul unei averi de aproximativ 50 de miliarde de dolari.

Boss-ul Microsoft urmeaza sa anunte disponibilitatea in Romania a sistemului de operare Microsoft Windows Vista si a programelor Microsoft Office 2007 si Microsoft Exchange Server 2007.

Compania Microsoft este prezenta in Romania incepand cu anul 1996. La nivel global, veniturile totale aferente anului 2006 au fost de aproximativ 45 de miliarde de dolari.