Domeniul din Beverly Hills are trei piscine, 29 de dormitoare, o sala de film, o discoteca si este considerata drept cea mai scumpa casa care a fost scoasa la vanzare in Statele Unite ale Americii.

Casa care a apartinut magantului media William Randolph Hearst, a fost scoasa la vanzare, in aceasta saptaman, de catre omul de afaceri Leonard Ross.

Modul in care estea ea conceputa, noteaza timesonline.co.uk, este extravagant si opulent in aceeasi masura. Proprietatea de 2,63 de hectare este alcatuita din patru case roz imense in forma de „H”, o cascada care alimenteaza cu apa una dintre cele trei piscine si o casa separata pentru personalul de ingrijire si paza.

Construita in 1927 si a fost conceputa coceputa de Gordon Kaufman, arhitectul Hoover Dam - ului. Hearst a cumparat aceasta proprietate in 1947 de la Milton Getz (primul proprietar) pentru 121.949.9874 de dolari.

In aceasta casa, in 1953, John si Jackie Kennedy si-au petrecut luna de miere. Tot de aici, se spune ca fostul presedinte, Kennedy, si-ar fi condus campania electorala pentru alegerile din 1960.

Conform agentilor imobiliari americani, aceasta este cea mai scumpa casa americana cu un pret de 155 de dolari pe metru patrat.