Pet Shop Boys vor sustine un concert pe data de 25 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30. Deoarece spectacolul a fost amanat, initial fiind anuntat pentru 19 octombrie, membrii trupei au anuntat ca vor oferi spectatorilor romani cateva piese in plus, alaturi de o surpriza despre care managementul trupei nu a dorit sa dezvaluie niciun detaliu.

Concertul de la Bucuresti va fi ultimul din cadrul turneului mondial “Fundamental”.

Membrii trupei vor fi cazati la hotelul Marriott din Capitala, unde au fost deja rezervate 20 de camere.

Ca majoritatea artistilor, acestia au anumite cerinte, cum ar fi anumite marci de vin pe care le doresc in cabine, Rioja - vin rosu, Sancerre / Chablis - vin alb.

Pet Shop Boys mai doresc douazeci si patru de prosoape de culoare inchisa pentru maini - pentru a fi utilizate pe scena si in vestiar - care vor fi suplimentate cu treizeci si sase de prosoape mari de baie si douasprezece bucati de sapun.

Potrivit unui comunicat de presa, in vecinatatea vestiarelor destinate staff-ului trebuie sa existe toalete dotate cu dusuri si dispozitiv de evaporat apa dupa spalare. Hartia igienica si prosoapele de hartie sunt si ele mentionate ca fiind absolut necesare, in cantitati suficiente.

Biletele au pretul cuprins intre 100 si 500 de lei, in functie de sectoarele in care se gasesc locurile respective.