Procesul in care Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de persoane a fost amanat, vineri, din lipsa de procedura privind citarea unor martori, relateaza NewsIn. Urmatorul termen al procesului a fost fixat de magistratii Tribunalului Bucuresti pentru data de 18 ianuarie.

Procurorii DIICOT i-au trimis in judecata in 15 iunie pe Gregorian Bivolaru si alte 20 de persoane din MISA sub acuzatiile de initiere, constituire ori aderare la un grup infractional organizat, trafic de persoane, propaganda nationalist sovina, promovarea ideologiei fasciste prin propaganda si instigare la ultraj.

Gregorian Bivolaru a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. El mai este judecat in lipsa si intr-un alt dosar, aflat pe rolul Tribunalului Sibiu, in care este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora.

Bivolaru se afla in prezent Suedia, unde a primit azil, dupa ce a invocat considerente politice. Decizia autoritatilor suedeze de a acorda rezidenta liderului MISA dateaza de la inceputul anului 2006.