La Ploiesti a fost inaugurat, vineri, Centrul comercial Mall, amplasat in centrul orasului, acesta fiind cel de-al cincilea supermarket din municipiu.Oficialitatile prezente la inaugurare au apreciat ca noul centru comercial este o unitate de nivel european in domeniu, cu dotari de ultima generatie.Pe o suprafata de 8.

000 metri patrati isi desfasoara activitatea 50 de magazine, de la cele alimentare, textile, incaltaminte, electrice si electronice, pana la mobila, telefonie mobila, obiecte de arta, bijuterii, cosmetice, precum si farmacie, agentie bancara, chioscuri de presa, carte, foto si o agentie de turism.

Investitia a fost facuta de grupul de firme Valdor si este estimata la trei milioane de euro. Prin deschiderea acestui nou centru comercial au fost asigurate peste 300 de locuri de munca. Magazinul Mall va avea program toata saptamana, iar platile pot fi facute si cu carduri.

Actionarul majoritar al grupului de firme Valdor, Doru Morcovescu, a declarat ca Mall-ul va rula o cifra de afaceri anuala de aproximativ 500 miliarde lei.