De o buna bucata de vreme, sfarsitul de saptamana a devenit pentru romani sinonim cu jocul la loto. Daca nu veti ghici nici saptamana aceasta cele sase numere norocoase extrase la 6 din 49, nu e nici o suparare. Cu numai 5 sau 4 numere bifate pe biletul de joc puteti castiga aproape un miliard de lei ! Este pentru prima data cind la categoriile mici, a doua si a treia, se ofera sume atit de mari.

Consiliul de Administratie al Loteriei Romane a decis ca reportul de doua milioane de euro, acumulat 13 saptamini la rind la categoria I, sa fie impartit detinatorilor a cinci, respectiv patru dintre numerele care vor fi extrase maine.Decizia Loteriei a dus, in aceasta saptamina, la o dublare a incasarilor institutiei. in total, maine vor fi puse in joc premii de 5 milioane de euro.

Premiul de un milion de euro de la categoria I va include si un apartament cu doua camere, iar la categoria a II-a si cite un autoturism Dacia Solenza. La aceasta editie, premiile categoriilor mai mici ale jocului vor atinge cote fara precedent. De exemplu, la categoria a II-a, daca numarul de cistigatori nu va fi mai mare de 100, fiecare dintre ei va fi recompensat cu un miliard de lei.

De asemenea, citeva mii de cistigatori la categoria a III-a vor primi circa 10 milioane de lei fiecare.