Monica Anghel a cantat recent in SUA, alaturi de Nicola si Mihai Alexandru, cu prilejul zilei Romaniei, 8 mai. Impresarul stefan Minovici, presedintele comunitatii romane, nu i-a dat banii promisi initial. De asemenea, se pare ca n-a respectat conditiile contractului, una fiind aceea de a da banii inaintea spectacolului.

Numeroase surse sustin ca stefan Minovici are tot felul de antecedente de acest gen: a pacalit doi avocati, plus doua firme de renume. Monica Anghel spune ca "stefan Minovici m-a pacalit cu aproape jumatate din cat mi-a promis initial. Sa-l dau in judecata? Unde sa alerg dupa el?". Iar avocatul Catalin Dancu ii sustine versiunea: "Eram intamplator in SUA.

Monica are dreptate! E adevarat ce se vehiculeaza despre stefan Minovici ca are datorii si fata de altii. Eram la Hotelul Watergate cu cateva persoane. Domnul Minovici s-a oferit sa achite cazarea in contul unor datorii pe care le avea... A lasat la hotel un card care nu era valabil. Cei doi avocati fraieriti au fost recomandati de mine si m-am facut de ras!" Minovici neaga totul.

in ceea ce-o priveste pe Monica, sustine ca ii datoreaza acesteia 380 $, nicidecum 1.100 $. El mai spune ca n-a apucat sa-i dea banii, deoarece interpreta a plecat in graba.