Dobanzi scazute pentru exportatori

de     HotNews.ro
Luni, 7 iunie 2004, 0:00


Astfel, pentru luna iunie, rata dobanzii de baza pentru creditele de export acordate in lei cu scadenta mai mica de 2 ani este de 18,99%. Pentru creditele de export acordate in lei cu scadenta mai mare de 2 ani rata dobanzii de baza este de 15,90%. Toate aceste dobanzi beneficiaza de bonificatii in proportie de 50 – 60%.

Rata dobanzii de baza pentru creditele de investitii acordate in lei cu scadenta mai mica de 2 ani este de 19,99%, iar pentru cele cu scadenta mai mare de 2 ani este de 17,90%.

Pentru creditele de export, importuri de completare si finantari pe baza de creante comerciale acordate in USD, rata dobanzii de baza este de 2,86%, iar pentru credite de investitii in capacitati de productie pentru export, acordate in USD, este de 3,36%.

Rata dobanzii de baza la creditele de export pe termen scurt si finantari pe baza de creante comerciale acordate in EURO este de 3,65%, in timp ce pentru creditele de investitii acordate in EURO dobanda este de 3,97%.

[c:1:d]
comunicat Eximbank


28 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă