Frumoasa blonda se afla de mai bine de o saptamana pe meleagurile elene. Timp de sapte zile, ea a trebuit sa suporte, fara sa cracneasca, directivele regizorului si ale fotografilor, care au asezat-o in pozitii care mai de care mai inconfortabile, pentru ca pictorialul sa iasa ca la carte.

Fotografii in Grecia

Dupa ce a fost facuta "taranca grasa" de fotbalistul Adrian Mutu, pe motiv ca Rocsana nu a dorit sa iasa "la plimbare" cu el, fata noastra a tinut mortis sa le arate tuturor vedetelor gazonului cat de buna este! Astfel, dupa o luna si jumatate in care s-a dus nonstop la sala si a tinut regim, blonda a revenit la formele apetisante de odinioara! De fapt, tot scandalul i-a facut un serviciu,

pentru ca reprezentantii revistei "Playboy" au sarit imediat cu o oferta. Daca la inceput boss-ii de la publicatia cu pricina voiau sa-i dea blondinei, pentru a poza nud, doar vreo 3.000 de euro, intre timp, fata a mai negociat, iar pretul a crescut. Dupa ultimele informatii, se pare ca prezentatoarea de la Prima TV a incasat 20.000 de euro!

Barbatii au asaltat-o cu propuneri

Desi a venit cu treaba in Grecia, Rocsana a avut timp sa se si distreze. Dupa sedintele de shooting, pe plaja si langa diferite cladiri sau obiective turistice, Rocsana abia astepta sa faca plaja. Bineinteles, topless! Si, cum era de asteptat, nurii Rocsanei nu au trecut neobservati de catre localnici, care dupa ce intrau in vorba cu ea ii cereau si numarul de telefon.

Basca, multi dintre ei, firi vulcanice, simtindu-se refuzati, au urmarit-o pana la hotel sau au acostat-o in noapte. Fara succes insa. Pentru ca bodyguarzii de la "Playboy" nu au permis nimanui sa se apropie de romanca.

Scufundari in Marea Mediterana

In afara de plaja, Rocsana a mai facut si scufundari in mare. Serile, tanara, impreuna cu echipa "Playboy", isi petrecea timpul prin cluburi. Intr-unul dintre acestea, un bar elitist in care vin numai vedete, Rocsana a descoperit o adevarata colectie de autografe, care erau date chiar pe pereti.

Domnisoara Marcu nu a rezistat tentatiei, lasandu-si si ea "amprenta" langa iscaliturile rockerilor de la Rolling Stones. Ar mai fi de specificat faptul ca Rocsana Marcu se va intoarce maine in tara, iar publicatia cu pricina va aparea, cel mai probabil, intr-o luna.