In toamna, Bucurestiul va avea primul sau post local de televiziune, a anuntat Ralu Filip, presedintele CNA. Consiliul va scoate la licitatie o noua frecventa tv locala, destinata exclusiv Capitalei, pentru un post tv care va emite 24 de ore din 24. Postul ar urma sa emita atit terestru, cit si prin cablu.

“Bucurestiul este poate singura capitala care nu are un program propriu”, a spus Filip, amintind ca Bruxelles-ul are sase posturi tv locale. La lansare, pentru un timp, B1 TV a fost un post dedicat Bucurestiului. (B.C.)

Nea Marin pe DVD

TVR Media a lansat un DVD din seria “Momente de Aur - maestrii comediei: Amza Pellea”, cu selectii din arhiva Televiziunii Romane. DVD-ul cuprinde cele 17 scenete incluse pe cele doua casete video lansate tot de TVR Media, cum sint “Nea Marin la Revelion”, “Nea Marin si adeverinta” ori “Sub acelasi acoperis“.

In aceeasi serie au mai aparut trei casete video si un DVD cu Toma Caragiu. (B.C.)

Sase ore de publicitate la Sala Palatului

“Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, eveniment deja traditional in Romania, va aduce vineri la Sala Palatului peste 450 de spoturi publicitare tv din toata lumea, a caror durata cumulata ete pe peste sase ore.

Spre deosebire de editiile anterioare, acum spoturile vor fi proiectate pe patru ecrane uriase suspendate de tavan, deasupra scenei, care va fi la rindul ei montata in mijlocul salii. De la ora 22.05, timp de 40 de minute, pe aceasta scena vor cinta cei de la Holograf. Gazda evenimentului este Andi Moisescu, prezentatorul emisiunii “Marca inregistrata” de la PRO TV.